Over Marieke Haijkens

Mijn werkplek

Mijn werkplek

Mijn naam is Marieke Haijkens en ik schrijf graag en veel. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs (docent Nederlands en geschiedenis), maar schrijven is een uit de hand gelopen hobby. In maart 2015 heb ik mijn eerste non-fictie e-book gelanceerd. De sollicitatiekroniek – solliciteren in het (voortgezet) onderwijs is bedoeld voor iedereen die een baan zoekt in het onderwijs.
Op dit moment ben ik bezig met mijn debuutroman. Verder probeer ik mijn schrijf-cv aan te vullen door mee te doen aan schrijfwedstrijden. Naast schrijven vind ik het leuk om te handletteren en kijk ik graag misdaadseries.

6 reacties op “Over Marieke Haijkens

  1. Christel

    Die sluierstaartjes. Daar krijg ik gelijk een beeld bij. Ook dat je af en toe even bij ze in het dat enorme aquarium kruipt.

  2. Hay van den Munckhof

    Met MO-geschiedenis heb ik ook zo’n achtergrond, maar ik werkte altijd op de basisschool. Ik lees en schrijf van alles, maar ben duidelijk meer ‘van de fantasy’, al werk ik nu aan een prehistorisch YA-boek. Ik zag dat je meedeed aan de Valentijnsspecial van Vamp & Held. Daar werk ik toevallig ook aan mee, onder andere in de leescommissie. Meer ga ik daar uiteraard niet over zeggen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *