Zomervakantie

      Reacties uitgeschakeld voor Zomervakantie

Vanaf vandaag heb ik zomervakantie. Zes heerlijke weken zonder school en met alle tijd om te schrijven en te lezen. Dit zijn mijn plannen:

In juni is het tijdens de herschrijfmarathon niet gelukt om het herschrijven van Livia af te maken. Als je docent bent, is juni gewoon echt geen handige maand om extra dingen te willen doen. Het eerste doel van de zomervakantie is dan ook om Livia helemaal af te maken, zodat het weer klaar is voor een uitgever.

Verder wil ik graag het genre van de detective verkennen. Ik kijk graag misdaadseries, ik lees graag detectives, dus lijkt het mij een logische stap om te proberen in dat genre te schrijven. Dat heb ik al een beetje geprobeerd voor de wedstrijd van LetterRijn, Criminal Minds, vorig jaar. Dat is goed bevallen. Heel veel wil ik hier nog niet over loslaten, dat zul je begrijpen.

Mijn derde doel is alvast een vak van mijn nieuwe opleiding doen. Vanaf september ga ik de lerarenopleiding Nederlands doen. Voor het vak ‘recente letterkunde’ moet ik 20 boeken lezen die in het afgelopen jaar zijn uitgekomen. Een mooi klusje voor de zomervakantie.

Wat zijn jouw vakantieplannen?