Schaduwkant

      Reacties uitgeschakeld voor Schaduwkant

Vandaag werd in Driebergen-Rijsenburg de bundel Schaduwkant gepresenteerd. Het resultaat van de schrijfwedstrijd Criminal Minds, georganiseerd door uitgeverij LetterRijn.

Het zaaltje in Het Wapen van Rijsenburg was aan de krappe kant, maar ook heel sfeervol. Een aantal schrijvers, waaronder ikzelf, mochten voorlezen uit eigen werk. De bijdragen waren heel divers; van een kindersprookje tot een zwaarmoedig monoloog. Het was voor mij de eerste keer dat ik iets voordroeg uit eigen werk. Een mooie kans, maar ook wel spannend. Ik koos voor het verhaal Vandaag niet, wat mij persoonlijk elke keer nog raakt.
Na dit plenaire gebeuren begon het netwerken. Ik liet mijn boek door zoveel mogelijk medeschrijvers signeren en wisselde visitekaartjes uit. Leuk om andere schrijvers te ontmoeten en van gedachten te wisselen over schrijven en schrijfwedstrijden. Tijdens het aansluitende schrijversdiner kreeg ik zelfs volop de gelegenheid om met uitgever Theo van Rijn te praten. Na een avond vol interessante ontmoetingen ben ik weer volop geïnspireerd. En ik ga naar huis met een prachtige bundel. LetterRijn, chapeau!