PS Nog even dit…

      Reacties uitgeschakeld voor PS Nog even dit…

Gisteren werd de jubileumbundel PS Nog even dit gepresenteerd op de Palmslagdag van uitgeverij Palmslag ter gelegenheid van het tienjarig jublileum van de uitgeverij. Omdat ik met mijn verhaal Binnenband in de bundel terecht ben gekomen, was ik uitgenodigd voor deze bijzondere middag.

img-20161127-wa0027

Gert-Jan van der Bemd leest zijn winnende verhaal voor.

Het was niet zomaar de uitreiking van een schrijfwedstrijd, nee, het was een heus uitgeversfeestje! Vanuit het hele land waren schrijvers van Palmslag en deelnemers aan de schrijfwedstrijd naar Groningen gekomen voor deze bijzondere middag. De catering was erg goed verzorgd, het programma was divers (met onder andere een heuse pubquiz!) en de uitreiking werd voor het laatst bewaard. De winnaar werd Gert-Jan van der Bemd met zijn verhaal Loslaten, dat hij op overtuigende wijze voordroeg.

Annette Akkermans en ondergetekende in gesprek met uitgever Maurice van Dijk en winnaar Gert-Jan van der Bemd

Annette Akkerman en ondergetekende in gesprek met uitgever Maurice van Dijk en winnaar Gert-Jan van der Bemd.

Na afloop werd er nog uitgebreid geborreld en genetwerkt. Zo ontmoette ik Annette Akkerman, die ik al wel regelmatig voorbij had zien komen op Facebook, maar nog niet echt had ontmoet. Heel leuk om elkaar dan op zo’n dag tegen te komen en samen in de bundel te staan.

Al met al een gaaf feestje met als klap op de vuurpijl een mooie bundel, waar ik, samen met de andere auteurs die erin staan, trots op ben!

 

 

cover_ps_nog_even_dit_lo-resPS Nog even dit kost €12,50 en is o.a. te bestellen via de website van uitgeverij Palmslag. Naast dertien verhalen van deelnemers aan de schrijfwedstrijd staan er ook verhalen in van zestien Palmslagauteurs.