Hebban Reading Challenge

      Reacties uitgeschakeld voor Hebban Reading Challenge

Ik doe mee. Jij ook? De website Hebban heeft de Reading Challenge 2016 gelanceerd. 2432 mensen hebben zich voorgenomen om in 2016 in totaal 107.773 boeken te lezen. En twintig daarvan zijn van mij!

De afgelopen jaren heb ik structureel te weinig gelezen. Geen tijd, geen concentratie, niet genoeg zon, noem de smoesjes maar op. In 2015 ben ik weer voorzichtig begonnen met lezen, om erachter te komen dat ik toch wel erg veel gemist heb en dat het me best goed afgaat. Zeker nu ik Nederlands geef, vind ik dat ik echt moet blijven lezen. Vandaar dat ik meedoe aan de Challenge. Twintig boeken is niet zoveel, dat geef ik toe, maar daarbij wil ik mezelf pushen om ook een paar dikkere boeken te pakken. Dat zou ik niet doen als ik er een heel groot aantal neerzette. En twintig is wel meer dan één per maand, dus toch een flinke stok achter de deur.

Om dit jaar in te luiden heb ik een selfie gemaakt met mijn eerste Challengeboek. Ik ben al sinds 2013 bezig met ‘In Europa’ van Geert Mak en mijn eerste challenge-daad wordt het uitlezen van deze enorm dikke (maar ook enorm interessante) pil. Laat 2016 maar komen!

Onderaan mijn blog (in het zwarte gedeelte) kun je onder het kopje Hebban Reading Challenge zien hoever ik ben en welke boeken ik gelezen heb.